Detartrant Nufar Clasic 1 litru

Prin continutul de ingredinete active cu eficienta sporita, produsul curata si îndeparteaza rapid si fara efort depunerile de calcar şi petele de rugina din interiorul vasului de toaleta şi de pe alte obiecte sanitare din faianţa. Utilizarea zilnica a produsului previne formarea depunerilor de piatra. Contine parfum de lamâie.
  • Producător: Farmec
  • Cod: JOVAM92
  • Reducere -13%
8.00 lei 9.00 lei


6.72 lei fără TVA
Dirijaţi jetul spre locul ce urmeaza a fi curaţat. Lasaţi sa acţioneze 10-15 minute, dupa care spalati cu apa. Ajustaţi dozarea în funcţie de marimea suprafeţei de curaţat şi de gradul de murdarie. Repetati operaţia de câte ori este nevoie.

Precauţii:
A nu se folosi pentru obiecte emailate!
Provoaca arsuri grave ale pielii şi lezarea ochilor. Daca este necesara consultarea medicului, ţineţi la îndemâna recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la îndemâna copiilor. Citiţi eticheta înainte de utilizare. Evitaţi orice contact cu ochii, pielea sau îmbracamintea.

În caz de contact cu ochii: clatiţi cu atenţie cu apa timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, daca este cazul şi daca acest lucru se poate face cu uşurinţa. Continuaţi sa clatiţi.

Folosește chat-ul Facebook Messenger disponibil mai jos sau contactează-ne la acest număr: 0723.568.425

Navigare